+10 344 123 64 77

5 Temmuz 2015 Pazar

Sony Xperia Z4 Ne Zaman Geliyor? Xperia Z4 Fiyatı, Özellikleri Nedir?

Sony Xperia Z4 Ne Zaman Geliyor? Xperia Z4 Fiyatı, Özellikleri Nedir?
Sony Xperia Z4 ne zaman geliyor? Sony markasını tercih edenlerin uzun süredir beklediği cihazın tanıtımı televizyonlarda dönmeye başlandı. Çok önemli özelliklere sahip olan cihazın her ne kzadar ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı bilinmese de reklamı heyecan yarattı. Cihazın ülkemize ne zaman geleceği tam olarak bilinmese de Temmuz ayı sonlarına doğru bu modelin satışta olacağı söyleniyor. Peki Sony Xperia Z4 fiyatı nedir? Sony yeni amiral gemisinin fiyatı hakkında henüz net bir açıklama yapmadı ama tahminlere bakılırsa cihazın 2000 dolaylarında bir rakam olması bekleniyor.

SONY XPERİA Z4 ÖZELLİKLERİ

Sony Xperia Z4 de işlemci olarak 64 Bit mimarili 2 GHz hızında Snapdragon 810 yonga seti kullanılıyor. Bu güçlü işlemci üç GB RAM ile destekleniyor ve cihazda ayrıca 32 GB dahili depolama hafızası mevcut. Sony Xperia Z3+ beklenildiği gibi çok yüksek çözünürlüklü bir ekran fonsiyonu yok. Ekran deneyimi Xperia Z3 ile neredeyse aynı çizgide devam ediyor. Sony Xperia 5.2 inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde LCD ekran ile satılacak. Bu ekran Full HD olmasına rağmen gelişmiş görüntüleme seçeneği sunan TRILUMINOS ve Live Colour LED teknolojilerini bünyesinde barındırıyor olacak. Xperia Z3+ için arka kamera 20.7 Megapiksel çözünürlükte  ve ön kamerası ise 5.1 Megapiksel çözünürlüğünde düşünülmüş. Bu kamera Exmor RS sensöre sahip ve kamera 4K video kaydı gerçekleştirebiliyor.  Batarya gücü açısından bakıldığında; bataryanın 2930 mAh kapasitesine sahip olduğunu görüyoruz ve bu batarya ile gün içerisinde uzun bir kullanım sunacak olan Xperia Z3+ Android 5.0 Lollipop sürümü ile teknoloji raflarında olacak. 

SONY XPERİA Z4 JAPONYADA BEKLENEN RAĞBETİ GÖRMEDİ
Sony Xperia Z4 10 Haziran itibari ile Japonya’ da satışa sunulmuştu fakat cihaz Sony' nin anavatanında en çok satan akıllı telefonlar listesinde 7. sıraya geriledi. İlk hafta satışlarında kullanıcılardan yoğun ilgi gören ve birinci sıraya kadar yükselen Xperia Z4’ te ki düşüş bir çok kişi için sürpriz olmadı. Çünkü Xperia Z4' ün kulislerde konuşulan ısınma sorunu  telefonu en çok satanlar listesinde geriye düşürdü. Isınma sorunun ve cihazın yüksek fiyatı satışları önemli ölçüde etkiliyor. Sony, Xperia Z4/Xperia Z3+’ta beliren ısınma sorununu gidermek için yaz döneminde kapsamlı bir güncelleme yayınlayacak. 

0 yorum:

Yorum Gönder