+10 344 123 64 77

5 Temmuz 2015 Pazar

Google Çeviri (Translate) İngilizce Türkçe Çeviri!


Google Çeviri (Translate) İngilizce Türkçe Çeviri!
Teknoloji ile birlikte Google Çeviri uygulaması artık çok daha yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı. Bu uygulamayı kullanmak için Translate uygulamasına giriş yapmanız gerekiyor. Çok uzun dökümanları bile çeviri yapabileceğiniz bu hizmet ile artık ingilizce çeviri yapmak çok kolay. Bu uygulama mağazalarda bulunuyor ama sizde web sitesi ile bir kitabı bile tercüme edebilirsiniz. Akıllı telefonunuza indireceğiniz uygulama sayesinde artık çok daha mükemmel bir şekilde bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Google'ın bu muhteşem "Google Translate" hizmeti artık popüler bir hale geldi. Bütün dünya bu tür işlemlerini artıkburadan yapıyor. Pahalı programlar veya tercümanlar yerine online uygulama sayesinde artık istediğiniz ülkeye gidebiliyorsunuz. Sesli özelliğide olan bu harikualde ingilizce çeviri programı sayesinde siz konuşun, o ingilizce çevirisini yapsın ve konuşmaya başlasın. Artık bu işlemi yapmak  son derece basittir.

İNGİLİZCE TÜRKÇE ÇEVİRİ İLE GOOGLE TRANSLATE ÇEVİRİ BİR ARAYA GELDİ!

Bu muhteşem uygulamalar bir araya gelince görülmeye değer özellikler meydana çıkarıyor. Bu özellikleri görmek için yapmanız gereken tek şey aşağıda sizlerle paylaşacağımız linke tıklamaktır. Bu link ile birlikte artık sizde online olarak ingilizce Türkçe çeviri yapabilirsiniz. 2015 yılının en çok ziyaretçisi olan sitelerinden birisi ise Google'ın popüler çeviri sitesi Translate oldu! Ve geçtiğimiz günlerde de yenilikleri ile uygulamalarına verdiği değeri ortaya koyan Google, her geçen dakika teknoloji iyileştirmek adına girişimler uyguluyor. 

google çeviri

Google çeviri sayesinde hatasız bir cümle kurabilirsiniz. Mesela yabancı bir ülkeye gittiniz ve oranın dilini bilmiyorsunuz. Hemen bu hizmeti açıyor ve kendi diliniz ile konuşuyorsunuz ardından söylediğiniz cümlenin hangi dile çevrilmesini istediğinizi yazıyorsunuz ve bu işlemden sonra ise diğer tarafta cümleniniz tercüme ediliyor. Sesli olarak okuttuğunuzda o ülkede yol tarifi, yemek tarifi alabilir ve her türlü iletişime geçebilirsiniz. 

Türkiye'de ise genellikle kullanılan çeviri işlemlerinden bir tanesi İngilizce çeviri işlemleridir. Oldukça rağbet gören türcümanlık sektörü sayesinde bu tür teknolojik yatırımlarda değer kazanmıştır. Sizde Google Translate sayesinde artık çeviri yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder