+10 344 123 64 77

5 Temmuz 2015 Pazar

İmei Sorgulama (2015) - Online Numara Sorgulama (TIKLA-YAP)

İmei Sorgulama (2015) - Online Numara Sorgulama (TIKLA-YAP)
Kaybettiğiniz telefonu bulmak için imei sorgulama yapabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz. Telefonunuzu düşürdüğünüzde veya kaybettiğinizde akıllı telefonunuzun özelliklerine göre numara sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bu işlemi ne zaman yapabilirsiniz, telefonunuz destekliyor mu bunlara bakalım.

Online olarak yapabileceğiniz bu işlemde telefonu bulabilmeniz için bazı gereklilikler mevcuttur. İlk gereklilik tabiki telefonunuzun imei numarasını bir yere not etmeniz gerekiyor. Ezberlemek yerine daha sonra bulabileceğiniz bir yere nbot etmek sizin için daha sağlıklı olacaktır. Telefonunuzda bir operatörün olması gerekiyor. Herhangi bir operatör olabilir. Eğer telefonunuz GPS özelliğini destekliyorsa telefonunuz kaybolduğunda online olarak telefonunuzu bulabilirsiniz. Telefonunuzu bulmakta sorun yaşıyorsanız emniyet güçlerinden yardım alabilirsiniz.

İMEİ SORGULAMA NEDEN VE NEREDEN YAPILIR?

imei sorgulama

Numara sorgulama işlemlerini yaparken telefon numarasının kime ait olduğunu bulabiliyorsunuz. İmei sorgulama işlemi ile de telefonun kime ait olduğunu bulabiliyorsunuz. e-Devlet üzerinden yapacağınız bu işlemlerde herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Lazım olan bilgiler telefon numarası ve sizin güvenliğiniz için kimlik bilgilerinizdir. İmei sorgulama yapabilmek için e-Devlet sistemine giriş yapmanız gerekir. Eğer nasıl şifre alınacağını bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz. 

Numara sorgulama işlemini internet üzerinden yapabileceğiniz gibi ücretli telefon görüşmelerinden de yapabilirsiniz. İnternet üzerinden telefon numarası sorgulama hizmeti şuan için aktif değildir o yüzden resmi telefon kanallarından ücretli olarak bu işlemi yapabilirsiniz. İmei sorgulama işlemleri telefon üzerinden yapılmamaktadır. İşlemlerin ücreti, telefon görüşmesi başlarken size belirtilir ve sizde kabul ederseniz görüşme hemen başlar. 

İMEİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

0 yorum:

Yorum Gönder