+10 344 123 64 77

8 Temmuz 2015 Çarşamba

Fake İnstagram Script 2015 - Kolay Yoldan Hesap Çalma

Nedir bu Fake dersek, İnstagram giriş yapma sayfasının aynısı olan bir site oluştururuz ve çeşitli senaryolarla mesela şu caps'e bir baksana diğerek hedefe link gönderilir. Kurban da önce giriş yapacağını sanarak bizim sahte sitemizden giriş yapar ve bilgileri bize gelir. Ardından sitemiz onu komik caps'e yönlendirir ve kurbanın ruhu bile duymaz.
Kısacası bu yöntem lügatta 'phising' olarak geçer. Birçok hosting phising scriptleri olduğu zaman bunları hemen tespit eder ve siteyi açtıktan en fazla 2 gün sonra ekranda kocaman 'ACCOUNT SUSPENDED' yazısını görürsünüz.
Üzülmeyin, 20 dk boyunca keriz bir hosting araştırdım ve buldum. Bırakın phising'i tespit etmeyi, sitenize shell atsanız ruhu bile duymuyor Ayrıca benim kullandığım script genç daha, 2015 model.
Anlamadığınız kısmı yorum atarak sorabilirsiniz. Her konumda yaptığım gibi burda da kısaca adımları özetleyelim;

  • 0fees.net'ten Free Domain Hosting Alınır
  • Filezilla Yardımıyla FTP'den Script sitemize atılır
  • Link kısaltılarak sitemiz çeşitli senaryolara gönderilir "hesapp.txt" gelir ve kurbanın hesabı ele geçirilir

Merhaba sabırsızlar  İşte linkler:
DEMO

YANDEX DİSK İLE İNDİR

ALTERNATİF


RAR PASS : zillaweb


VİRÜS TOTAL 
Arkadaşlar gördüğünüz gibi hiçbir şüpheli dosya yok. Ayrıca bazı zeki arkadaşlar atlamasın, 'şifreli değil mi bu hadi taratsana şifresizi' diye. Bu tarama, ŞİFRESİZ HALİNİN sonucudur.


Herkese başarılar arkadaşlar, yanlız unutmayın ki İnstagram hesabı çalmak yasal bir suçtur o yüzden dikkatli çalışın. Benim hiçbir sorumluluğum yok bu konuda sadece eğitiyorum sizi )
Not: konu musilenodan derlenmiştir

0 yorum:

Yorum Gönder